КУРАШДА СПОРТ ТРАВМАТИЗМИ ТАҲЛИЛИ ВА УНИ КАМАЙТИРИШГА ОИД ТАДБИРЛАР ИШЛАБ ЧИҚИШ - Еримбетов, Б.Қ. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ушбу мақолада мамлакатимизда жисмоний тарбия ва кураш спорт турини ривожлантиришда малакали мутахассислар тайёрлаш зарурияти ҳамда спортчининг тайёргарлик даври, спортчининг ёши, малакаси, морфологик, антропометрик, анатомик-функционал хусусиятлари таҳлил қилинган.