TOʻQIMACHILIK SANOATIDA NAQSHNING TUTGAN OʻRNI - Berdimbetova, A. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Maqolada naqshlarning tarixi, vazifalari, turli davrlardagi o‘ziga xos xususiyatlari, shuningdek, ularning mazmuniga xos bo‘lgan turlarga bo‘linishi haqida ma'lumot berilgan. Bundan tashqari, uning to‘qimachilik sanoatidagi rolining ahamiyati keng talqin qilinadi.