ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ АЙТЫСЛАРЫНДА АССОНАНС - Насирова, А.П. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Мақолада қорақалпоқ халқ айтишлари тилидаги ассонанс ҳодисасининг лингвоэпик хусусиятлари таҳлил қилинган. Мисоллар ёрдамида ассонанс ҳодисасининг бадийи образ яшаш, фикрни баён қилиш имкониятлари ўрнатилган.