ТАШКИЛОТДА ЭЛЕКТРОН ҲУЖЖАТ АЙЛАНИШ ТИЗИМИНИ ЖОРИЙ ҚИЛИШ ТАЛАБЛАРИ ВА НАТИЖАЛАРИ ТАҲЛИЛИ - Даулетов, А.Ю. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Мақолада республикамиздаги олий таълим муассасалари, Илмий текшириш институтлар ва Олий аттестация комиссияси ўртасида фан ва таълимга оид электрон ҳужжат айланиш тизими жорий қилинишидан олдинги ва жорий қилингандан кейинги ҳолати натижалари таҳлили келтирилган.