BO‘LAJAK MUSIQA O‘QITUVSHILARINING PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASHDA IJODIY QOBILIYATLARNI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM JIHATLARI - Davronova, G.M. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ushbu maqolad bo‘lajak musiqa ta’limi o‘qituvchilarini zamon talablari darajasida kasbiy faoliyatga tayyorlashd ijodiy qobiliyatlarni shakllantirishning muhim pedagogik, metodik jihatlari yoritilgan.