MAKTAB O‘QUVCHILARINI TARBIYASIDA MUSIQA FAOLIYATINI TASHKIL ETISHNING UMUMNAZARIY MASALALARI - Abdullaev, A.X. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Maqolada umumta’lim maktabda o‘quvchilarning musiqiy qobiliyatlarini yanada oshirishda, ularni har tomonlama tarbiyalashda musiqa to‘garaklarida olib borilishi kerak bo‘lgan nazariy masalalar haqida so‘z yuritiladi.