IJTIMOIY-PSIXOLOGIK TADQIQOTLARDA HASAD OB’EKTIGA NISBATAN BERILGAN BAHO - Yu.Baykunusova, G. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Maqolada hasad hissining ijtimioy-psixologik tasnifi berilgan. Bundan tashqari hasadgo‘y shaxsni hasad ob’ektiga bildirayotgan bahosining eksperimental tadqiqi keltirilgan.