ZAMONAVIY TA'LIM JARAYONIDA DIDAKTIK O'YINLARDAN FOYDALANIB FAZOVIY TASAVVURNI RIVOJLANTIRISH (chizma geometriya va muhandislik grafikasi fani misolida) - Xalimov, M.K. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Mazkur maqolada zamonaviy ta'lim jarayonida didaktik o'yinlardan foydalanib fazoviy tasavvurni rivojlantirish bo‘yicha metodik tavsiyalar yoritilgan.