БОШЛАНҒИШ СИНФ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТГА ТАЙЁРЛАШ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Салиева, П.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Таълим-тарбия масаласи давлатимиз сиёсатининг устувор йўналишига айланган экан, ундан кўзланган пировард мақсадларга педагог мутахассисларимизнинг янгича ёндашишлари лозимлигини даврнинг ўзи тақозо этмоқда.Чунки,юқори малакали мутахассисларгина, ёш авлодни ҳаётга, Ватан мудофасига тайёрлаш учун халқ ва жамият олдида жавоб берадиган, болаларга таълим-тарбия бериш иши билан шуғулланадиган масъулиятли шахсдир.