ИРОДАВИЙ СИФАТЛАРНИНГ ЁШ БИЛАН БОҒЛИҚ ЎЗГАРИШЛАРИ - Жумабаев, Т.Ж. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Ушбу мақолада иродавий сифатларнинг ёш билан боғлиқ ўзгаришлар баъзи олимларнинг нуқтаи назаридан кўриб чиқилган. Айниқса, ёш билан боғлиқ айрим иродавий сифатлар бўйича таҳлиллар ўтказилган.