OLIY TA'LIMDA “RADIATSION TIBBIYOT VA TEXNOLOGIYALAR” FANINING SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA “HAMKORLIKDA” O‘QITISH TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Bozorov, Е.Х.; Zoirova, L.X. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Ushbu maqolada “Hamkorlikda” o‘qitish texnologiyasidan dars mashg‘ulotlarida foydalanish “Radiatsion tibbiyot va texnologiyalarning sog‘liqni saqlash sohasida qo‘llanilishi” mavzusi misolida batafsil va kengroq tushuntirib o‘tilgan. Shuningdek, ushbu usulni qo‘llashdagi natijalar, foydali jihatlari ham sanab o‘tilgan.