ЯССАВИЙ ҲИКМАТЛАРИДА МАЖОЗ ВА ҲАҚИҚАТ - Атаниязова, М.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Мақолада Аҳмад Яссавий ҳикматларида мажоз ва ҳақиқат, шакл ва мавзу бирлиги, поэтик воситаларнинг ишлатилиши ҳақида фикр юритилади.