SH.SEYTOVTÍŃ «XALQABAD» ROMANÍNDA SINONIM HÁM ANTONIMLERDIŃ STILLIK ÓZGESHELIKLERI - Abdiev, A.; Tolıbaev, A. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Maqolada yozuvchi Sh.Seytov «Xalqabad» roman-tetrologiyası asarining stilistik xususiyatlari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, mazkur asardagi sinonim va antonim so’zlarning qo’llanilishi batafsil tahlil qilinadi.