CREATIVE WRITING AS A TOOL IN TEACHING ENGLISH - Kurbaniyazova, S. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Maqolada kreativ yozish qobiliyatlari konsepsiyasi muhokama qilinadi va ularning ingliz tilini o'rgatish va o'rganish vositasi sifatidagi hissasi tushuntiriladi. Ingliz tili darslarida she’rlardan o‘quvchilarning ingliz tili – so‘z boyligini boyitish va grammatika bo‘yicha bilimlarini mustahkamlash va kreativ yozishni rag‘batlantirish uchun qanday samarali qo‘llash mumkinligi tasvirlangan. Shuningdek, akademik muhitda kreativ yozish topshiriqlaridan foydalanish muhimligi ko'rsatilgan.