BASLAWISH KLASS ANA TILI SABAQLARINDA SÓZLIK ÚSTINDE ISLEW OQIWSHILARDIŃ IMLA SAWATLILIǴIN TAMIYNLEWDIŃ BASQISHI SIPATINDA - Embergenova, A.A. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
The article describes the role of working on a dictionary in the lessons of the native language in primary school in improving spelling literacy.