КАСБ ТАНЛАШГА МУНОСАБАТ ТИЗИМИ ШАКЛЛАНТИРИШ – ЗАМОНАВИЙ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИНИНГ МУВАФФАҚИЯТИ ОМИЛИ - Қабулов, Қ.П. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Ушбу мақолада касб танлашга муносабат тизими мезонларининг танланиши, касб танлашга таъсир қилувчи омиллар ёритилган бўлиб, ушбу ўқучиларни касбга йўналтириш, уларни эркин касб танлашга ўргатиш масалалари ёритилган. Шунингдек мақолада касб танлашга муносабат омили мезонлари танланишининг илмий-назарий ва амалий-услубий жиҳатлари ҳамда уларни тадқиқ қилишнинг жиҳатлари ўрганилган.