ФИЗИКАГА ОИД МАСАЛАЛАРНИ ЕЧИШДА МОДЕЛЛАШТИРИШ МЕТОДИ ВА ЭКСПЕРИМЕНТАЛ МАСАЛАЛАРНИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Эштемиров, А.Н. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Мақолада олий ўқув юртлари талабалари учун физика курсига оид мураккаб масалалар ечими топишда математик моделлатириш билан биргаликда экспериментал масалаларни ҳал этиш усуллари орқали керакли ва юқори натижага эришиш мумкинлиги ёритилган.