МУАММОЛИ ЁНДАШУВ АСОСИДА ТАЛАБАЛАРДА ТАНҚИДИЙ ФИКРЛАШ ҚОБИЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Кудайбергенова, Т.К.; Ибодуллаева, И.Н.; Калжанов, П. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикаси ОТМларида “Фуқаролик жамияти” фани мисолида муаммоли ёндашув асосида талабаларда танқидий фикрлаш қобилиятини ривожлантириш ва унинг натижалари ҳақида сўз юритилади.