АНТРОПОТОПОНИМЛАР: НОМЛАШ ҚОНУНИЯТЛАРИ ВА ҲУДУДИЙ ТАФОВУТЛАРИ ҲАҚИДА - Хакимов, К.М.; Сейтниязов, К.М. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мақолада жой номига айланган антропонимларнинг ҳудудий тафовутлари, тарқалиш географияси, шаклланиш қонуниятлари ва минтақавий хусусиятлари ўрганилган. Шу билан бирга, антропотопонимлар аниқ мисоллар ёрдамида тадқиқ қилинган.