WEB – ТЕХНОЛОГИЯЛАР АСОСИДА БЎЛАЖАК ИНФОРМАТИКА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Мамбетниязов, М.Т. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мақолада Web-технологиялар асосида бўлажак информатика ўқитувчисининг касбий компетентлигининг назарий асослари ва бу борадаги муаммоларни ўрганиш масаласи ўз аксини топган.