КУРАШ МАШҒУЛОТЛАРИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ МАДАНИЙ МУНОСАБАТЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МУАММОЛАРИ - Елмуратова, А.; Сатбаев, С. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мақолада кураш спорти қисқача тарихи, миллий спорт тури сифатидаги аҳамияти, шунингдек, мураббийлар масъулияти тўғрисида фикр юритилган. Спорт ва жисмоний тарбия машғулотлари ҳар бир инсон учун нафақат жисмоний, балки маънавий ривожланиш учун имконият эканлигини очиб беришга ҳаракат қилинган.