ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТНИНГ МОҲИЯТИ ВА ДЕВИАНТ ХУЛҚНИ БАРТАРАФ ЭТИШДАГИ ЎРНИ - Абдуқаҳҳорова, Г.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Ушбу мақолада замонавий психологик тадқиқотларда шахсдаги девиацияни тадқиқ этишнинг биологик ва психологик назариялари кўпроқ эътироф этилиб, девиант хулқ-атвор ҳақида маълумотлар изоҳлаб ўтилган.