УМУМТАЪЛИМ ФАНЛАРИНИ ТАДБИРКОРЛИККА ЙЎНАЛТИРИБ ЎҚИТИШНИНГ ЭДУКОЛОГИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Мирзакаримова, М.М. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада ижтимоий-иқтисодий ишлаб чиқариш жараёнида баркамол шахс ва малакали мутахассислар фаолиятларининг ривожланишида умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитишнинг экологик имкониятлари ҳақида фикр ва