ЁШ СПОРТЧИЛАРДА МОТИВАЦИЯНИНГ ЮЗАГА ЧИҚИШИДА ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ЎРНИ - Бахромов, О. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мазкур мақолада ёш спортчиларда мотивациянинг юзага чиқишида қадриятларнинг ўрни алоҳида белгиланган. Унда ушбу мавзу бўйича олиб борилган тадқиқотлар натижалари баён этилган.