ПЕДАГОГИК РАСМНИНГ ТАСВИРИЙ САНЪАТ ДАРСЛАРИДАГИ АҲАМИЯТИ - Бекмуратов, Т.; Қўчқоров, Д. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада педагогик расмнинг ўқувчиларга расм чизиб ўргатишдаги афзалликлари тўғрисида фикр юритилади. Шу билан бирга нарсанинг кўринишини тўғри чизиш ва тасвирлашнинг қонун ва қоидалари ҳақида маълумотлар берилган.