ЎЗБЕКИСТОНЛИК “ҚУРОЛСИЗ АСКАРЛАР”НИНГ УРАЛДАГИ МЕҲНАТ ФАОЛИЯТИДАН - Қурбонов, Х. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада Иккинчи Жаҳон уруши даврида Уралда кўп меҳнат қилган ва Ғалабага муносиб ҳисса қўшган ўзбек "қуролсиз аскарлари" нинг ижоди, турмуш тарзи ва тақдири ҳақида ҳикоя қилинади