AGRICULTURE OF KARALPAKSTAN IN CONDITIONS OF THE MANAGEMENT OF PLANNED DISTRIBUTING SYSTEM IN 1960-1980 YEARS - Abdukarimov, A.A. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Maqolada 1960-1980 yillarda Qoraqalpoǵistonda qishloq xo`jaligini rejalashtirish jarayoni va uning oqibatlari, yangi yerlarning o`zlashtirilishi va bu agrar islohotlar natijasida bioklimatik o`zgarishlar va ekologik muammolarning kelib chiqishi haqida ma`lumot beriladi.