ОНА ТИЛИ ДАРСЛАРИДА НАЗАРИЙ БИЛИМЛАРНИ АМАЛДА ҚЎЛЛАШ ГРАММАТИК САВОДХОНЛИКНИНГ АСОСИ СИФАТИДА - Тажбенова, С.С. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада бошланғич синф она тили дарсларида ўқувчилар назарий билимларини амалда қўллашнинг долзарб муаммолари, ўрганилаётган назарияни амалиётда қўллай билиши ва билим, кўникма ва малакаларини ривожлантиришга бағишланган.