THE EFFECTIVENESS OF USING AN ONLINE-PROGRAM IN TEACHING ENGLISH VOCABULARY TO CHEMISTRY STUDENTS - Kaipbergenova, F.T. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Lug‘at “jamiyatda ishlatiladigan va ma’lum bo‘lgan barcha so‘zlar” deb belgilangan. “Lug‘at” so‘zi odatda ma’lum bir tilda so‘zlar yoki ularning birikmalarini ifodalaydi. Lug‘at boyligi – bu qachondir to‘liq o‘zlashtirib bo‘ladigan jarayon emas; balki hayotiy faoliyat davomida kengayib boradigan hodisa. Yangi so‘zlarning paydo bo‘lishi to‘xtamas ekan, so‘zlarni o‘zlashtirish jarayoni ham hech qachon to‘xtamaydi.