БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯСИ ШАКЛЛАРИ - Сафин, Д.А.; Ерйигитов, Д.Х. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада бошланғич синф ўқувчиларининг жисмоний тарбияси шакллари кишиларнинг ижтимоий хаёт шароитлари жисмоний ривожланишда хал қилувчи ахамиятга эгадир.