WEB TEXNOLOGIYALARDÍŃ RAWAJLANÍW BASQÍSHLARÍ HÁM TÚRLERI - Mambetniyazov, M.T. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Maqolada İnternet texnologiyalarining rivojlanish bosqichlari hususan Web-texnologiyalar haqida, ularnig tálim jarayoniga roli va ahamiyati va Web 1.0, Web 2.0, Web 3.0 texnologiyalarining biri-biradan farqi haqida keltirib wtilgan.