ТИРИК ОРГАНИЗМЛАРГА ТАЪСИР КЎРСАТУВЧИ ЭКОЛОГИК ОМИЛЛАРНИ ЎРГАНИШДА ФАНЛАР ИНТЕГРАЦИЯСИ - Давлатова, C.Т. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Муаллиф мақолада тирик организмларга таъсир кўрсатувчи экологик омилларни ўрганишда фанлар интеграциясини мантиқан кетма-кет, изчил баён қилган.