WEB ИЛОВАЛАР МАЪЛУМОТЛАР БАЗАСИ ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА SQL СЎРОВЛАР ЗАИФЛИГИГА АСОСЛАНГАН ТАХДИДЛАРНИ БАРТАРАФ КИЛИШ УСУЛЛАРИ - Самандаров, Б.С.; Тажибаев, Ш.Х. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада динамик сўровлар заифлигига асосланган таҳдидларни бартараф қилиш ҳамда улардан қандай химояланиш ariza.karsu.uz тизими мисолида қараб ўтилган.