ЗАМОНАВИЙ ДАРСЛИКЛАРДА МУАММОЛИ ВАЗИЯТЛАРНИ БАЁН ЭТИШ ("Материаллар қаршилиги" ва "Техник механика" фанлари мисолида) - Набиев, А. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мазкур мақолада янги авлод ўқув адабиётлари тузилмасини шакллантиришда матнларни лойиҳалаштириш, таълим мақсадларини топшириқларга айлантириш ва педагог-талаба ҳамкорлигини таъминлашнинг долзарблиги баён этилмоқда.