ЮҚОРИ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИ БИЛАН “ЖАҲОЛАТГА ҚАРШИ – МАЪРИФАТ” БОРАСИДАГИ ТУШУНЧАЛАР УСТИДА ИШЛАШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Исақулов, М.Р. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада ”Ўзбекистон ёшлари - 2030» концепциясида илгари сурилган асосий муаммолар ёритилган ва шу асосда юқори синф ўқувчиларини юксак маънавият руҳида тарбиялаш масалалари қараб чиқилган.