ФАРҒОНА ВОДИЙСИ ХАЛҚЛАРИ АНЪАНАВИЙ КАШТАДЎЗЛИГИНИНГ ЭТНОҲУДУДИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ ВА ОМИЛЛАРИ - Шомирзаев, М.Х. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада Фарғона водийси халқлари анъанавий каштадўзлигининг этноҳудудий хусусиятлари ва омиллар минтақан кетма-кет ва изчил ёритилган.