СОЦИАЛ ИНТТЕЛЛЕКТ ТИББИЁТ ХОДИМЛАРИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИНГ МУҲИМ ОМИЛИ СИФАТИДА - Собирова, Д.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2019)
Ушбу мақолада тиббиёт ходимларининг социал интеллекти, касбий маҳорати ва компетентлигининг ўзаро алоқадорлик масаласи ўз ифодасини топган.