MODULLI TA’LIM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA BO‘LAJ’AK MUSIQA O’QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Omanqulova, Sh.N. (ILIM hám JÁMIYET, 2019)
Maqolada modulli ta’lim texnologiyalari, oliy ta’lim tizimida ulardan foydalanishning ahamiyati va bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarining kasbiy kompetentligini takomillashtirish haqida fikr yuritilgan.