ОЛИЙ ЎҚУВ ЮРТЛАРИДА УМУМИЙ ФИЗИКАНИНГ “АТОМ МОДЕЛЛАРИ” МАВЗУСИНИ МАЪРУЗА ДАРСЛАРИДА ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИ - Махмудов, А.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2019)
Ушбу мақолада умумий физиканинг “Атом физикаси” бўлимига тегишли бўлган “Атом моделлари” мавзусини олий ўқув юртларининг маъруза дарсларида ўқитиш методикаси тўғрисида фикр юритилади.