ҚОРАҚАЛПОҚ ОИЛАЛАРИДАГИ АЖРАЛИШЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК САБАБЛАРИНИ ЎРГАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Ибрагимова, Р.Ж. (ILIM hám JÁMIYET, 2019)
Ушбу мақолада қорақалпоқ оилаларидаги ажралишларнинг сабабларини ўрганишнинг аҳамиятлилиги ва долзарблиги ёритиб берилган.