КАМОЛОТ ТИЗИМИДА ПСИХОЛОГИК ҲИМОЯ (назарий ёндашув) - Садриддинов, С.Р. (ILIM hám JÁMIYET, 2018)
Психологик ҳимоя, шахсни психологик дискомфортдан холи қилиш учун шарт бўлиб, у базавий ва орттирилган каби психологик ҳимоя турларига бўлинади. Психологик ҳимоя, хулқнинг маълум формасида ифодаланиб, унинг моҳиятини субъектнинг психологик маданияти ва ҳаётий тажрибага эга эканлиги белгилайди.