УЮШМАГАН ЁШЛАР ҚАТЛАМИНИ ЎРГАНИШДА ИЖТИМОИЙ ТАДҚИҚОТЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Исмаилова, Ш.К. (ILIM hám JÁMIYET, 2018)
Ушбу мақола уюшмаган ёшларни ижтимоий фаоллаштириш бўйича психологик тадқиқотларни амалга ошириш муаммоларига бағишланган.