ЖАСЛАР АРАСЫНДА ЖЫНАЯТШЫЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛЫЎДА МӘҲӘЛЛЕНИҢ ОРНЫ ҲӘМ РОЛИ - Реймбаев, А. (ILIM hám JÁMIYET, 2018)
The article is devoted to the role and importance of the institute of mahalla in prevention of crime among the youth.