БЎЛАЖАК ФИЗИКА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ МЕТОДИК ТАЙЁРГАРЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Карлыбаева, Г.Е. (ILIM hám JÁMIYET, 2018)
Олий таълим муассасаларида ўқув жараёнини тизимли ташкил этиш - бўлажак физика ўқитувчиларининг методик компетентлилигини оширишга, юқори малакали, меҳнат бозоридаги кучли рақобатга бардошли кадрларни тайёрлашда муҳим ўрин тутади. Ушбу мақолада малакали кадрлар тайёрлашда юксак самарадорликка эришиш учун таълим ва тарбия жараёнини сифатли ташкил этилишининг долзарб масалалари келтирилган.