БАРКАМОЛ АВЛОД ШАКЛЛАНИШИДА ВАТАН ТУЙҒУСИНИНГ ЎРНИ - Байниязова, Г.М. (ILIM hám JÁMIYET, 2017)
Ушбу мақолада кичик мактаб ёшидаги ўқувчиларда фуқаролик туйғуси, Ватанга муҳаббат ҳиссининг таркиб топиши ва ривожланишининг муҳим мезонлари ҳақида сўз юритилади.