“MEHNAT TA’LIMINI O’QITISH METODIKASI” FANINI O`QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH ORQALI TA`LIM SIFATINI OSHIRISH - Kurmanov, A.; Amanbaev, M.; Shamuratova, T. (ILIM hám JÁMIYET, 2017)
Maqolada “Mehnat ta’limini o’qitish metodikasi” fanini o’qitishda interfaol metodlarni qo`llanish orqali bo`lajak mehnat o`qituvchilari tomonidan nazariy bilimlarni o`zlashtirish negizida ularning mustaqil, kreativ fikrlash qobiliyatini rivojlantirish haqida so`z etilgan.