ОИЛАНИНГ ДЕМОГРАФИК РИВОЖЛАНИШИ - Утепова, Г.Б.; Отенов, Н.Т. (ILIM hám JÁMIYET, 2017)
Оила – инсонларнинг табиий, биологик, никоҳ, қон-қариндошлик, иқтисодий, ҳуқуқий, маънавий муносабатларига асосланган, турмуш бирлиги ва ўзаро жавобгарлик орқали боғланган ижтимоий гуруҳидир.