ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИНИ ИНДИВИДУАЛЛАШТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Тўхтахўжаев, Х.Б. (ILIM hám JÁMIYET, 2017)
Мақолада индивидуаллаштириш таълими тўғрисидаги қарашлар ва индивидуаллаштириш муаммолари таҳлил қилинган.