ТАЪЛИМ ВА ТАРБИЯ ЖАРАЁНИДА ЎҚУВЧИ-ЁШЛАР МАЪНАВИЯТИНИ ОММАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРИ АСОСИДА ШАКЛЛАНТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Тайлакова, Ш.Н. (ILIM hám JÁMIYET, 2016)
Мақолада таълим-тарбия жараёнида ўқувчи-ёшлар маънавиятини оммавий ахборот воситалари асосида шакллантириш айни даврнинг долзарб масалаларидан бири эканлиги ҳақида фикр юритилган.