Maktab rahbarlarining taym mеnеjmеnt stratеgiyasi: opеrativ boshqaruvdan stratеgik rеjalashtirish sari (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
Mazkur maqolada umumta’lim maktab rahbarlari boshqaruv faoliyatida operativ boshqaruv, strategik rejalashtirishning ahamiyati, muammo va yechimlar har tomonlama tahlil qilinadi. Ta’lim muassasalarini boshqarishda taym-mеnеjmеnt texnologiyalarini joriy etish masalalari yoritilgan.